Toamnă însorită cu Leonidas!

 

Leonidas-toamna

Farmecul indiscutabil al celui mai colorat anotimp din an se leagă excelent de finețea pralinelor Leonidas. Dar, așa cum un anumit tip de ceai se bea în funcție de anotimp, și noi – cei de la Leonidas Ciocolată Belgiană, îți recomandăm pentru această toamnă să deguști și să dăruiești anumite praline pe care le avem în gamă:

  • Celebrele truffe Leonidas, cremoase, unt de cacao 100%, alăturate unei seri în doi, în fața unui șemineu sau al unui geam prin care se vede ploaia.
  • Manon Cafe, ciocolată neagră, cremă de unt și aromă de cafea – o combinație care se pretează înainte sau la finalul unei cine ce conține neapărat supă cremă de potimarron.
  • Toate asortimentele din gama Ciocolată și Fructe Uscate îți vor dezvălui aroma de toamnă târzie.
  • Iar dacă se întâmplă să vină niște copii la tine în seara de Halloween, întâmpină-i cu discurile fine de ciocolată din gama Finesse.
  • Chocolate Bar Milk se completează de minune cu un ceai aromat de toamnă, cu prilejul unei lecturi de calitate.
  • Avem mulți prieteni născuți în această perioadă a anului: recomandăm celor dragi lor să îi răsfețe cu unul (sau mai multe) dintre recomandările noastre pentru această perioadă: Dora, Zanzibar, Napo M, Blue Big, Henry S sunt doar câteva exemple de cadou potrivit pentru cei de lângă tine.

Orice v-ar face cu ochiul, toamna vă așteaptă cu multe surprize în ciocolateriile Leonidas dar, în același timp, prevestește și sezonul cadourilor, unul care se anunță mai strălucitor ca niciodată!